خشککنهای صنعتی شرکت طوس با تنظیم دقیق دما و رطوبت، زعفران را بهصورت یکنواخت و بهداشتی خشک کرده و مانع از افت کیفیت و رنگ محصول میشوند.
با جداسازی رشتههای خالص، الک صنعتی شرکت طوس زعفران را درجهبندی کرده و موجب افزایش رضایت مشتری و ارتقاء صادرات میشود.
پارچه سیلک در فرآوری زعفران، برای خشککردن رشتههای زعفران مورد استفاده قرار میگیرد. این پارچه به دلیل لطافت و توانایی عبور جریان هوا، باعث حفظ کیفیت زعفران شده و از لهشدن یا تغییر رنگ رشتهها جلوگیری میکند.
نگهداری زعفران در ظرف دربسته، در محیط خشک و تاریک مثل یخچال، از فساد و کاهش عطر آن جلوگیری میکند.
شرکت فنی مهندسی طوس با تجربه در طراحی و ساخت دستگاههای خشککن، الک هوشمند، و پارچه سیلک صنعتی، خدمات مشاوره، نصب و راهاندازی تجهیزات مخصوص فرآوری زعفران را برای تولیدکنندگان ارائه میکند.
دستگاههای خشککن صنعتی شرکت طوس با تنظیم دقیق دما، تهویه هوای گرم، و کنترل رطوبت، فرآیند خشکسازی زعفران را با حفظ رنگ و عطر آن بهبود میبخشند و سرعت تولید را افزایش میدهند.